Sidst opdateret  20.05.17

KOMMENDE KONCERTER

en-romantisk-aften-i-kongens-haveGrundlovsdag, mandag den 5. juni 2017 kl. 18 – 22

En Romantisk Aften i Kongens Have

Promenadekoncerter med mange kendte
musikere, skuespillere og ensembler

Den Kongelige Livgardes Musikkorps spiller ved aftenens åbning kl. 18:00 – 18:30 og igen ved aftenens lukning kl. 21:30 – 22:00

Et overflødighedshorn af romantisk sommerstemning med musik , eventyr og poesi. Hør Musikkorpset spille bl.a. Edvard Griegs berømte “Morgenstemning”. Læs mere om eventen på www.kongenshave.dk og køb billet  à kr. 300,- (inkl. et glas kølig rosévin).


Kastellet 8.6.11 dir. Andreas Hanson, foto Else Hyldahl.Onsdag den 14. juni 2017 kl. 19.00

Kastellet, København

Sommerkoncert

Dirigent: Andreas Hansson

Den traditionelle sommerkoncert på Kastellet. Medbring aftenkaffen eller køb en fadøl og nyd den gode musik. Musikkorpset planlægger et varieret sommerprogram under ledelse af den svenske dirigent, Andreas Hansson. Gratis adgang.

Aastrup spejlet i Chr. Bays tuba. Foto: KKB 2014

Aastrup spejlet i Chr. Bays tuba. Foto: KKB 2014

Torsdag den 15. juni 2017 kl. 19.00

Aastrup Kloster, Tølløse

Sommerkoncert

Dirigent: Andreas Hansson

Så går turen igen til det smukke Aastrup Kloster. På gårdspladsen ved de gamle, røde mure spiller Livgardens Musikkorps igen i år den traditionelle sommerkoncert – årets smukkeste koncert. Det er klogt at komme i god tid og klogt at have en havestol med at sidde på. Og som de siger: Det regner aldrig på Aastrup! Så medbring bare aftenkaffen.
Gratis adgang.
……

Sinne Eeg. Fra pladecover med Den Kongelige Livgardes Musikkorps, "Bravest of the Brave".

Sinne Eeg. Fra pladecover med Den Kongelige Livgardes Musikkorps, “Bravest of the Brave”.

Torsdag den 22. juni 2017 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs. Nytorv

Midsommerkoncert

Dirigent: Christian Øland

Solist: Sinne Eeg

Køb billet her!

Dagen før Sankt Hans aften fejrer Musikkorpset midsommer med en buket af musikkens dejligste og sommerligste numre. Det glæder Musikkorpset at genoptage samarbejdet med jazzsangeren og komponisten, Sinne Eeg. Sommernattens trylleri vil blive tolket og forløst af hendes følsomme stemme. Sinne Eeg har netop modtaget Dronning Ingrids Hæderslegat. Læs her om begrundelsen for tildelingen, klik her.  Den unge, lovende dirigent, Christian Øland, leder Musikkorpset gennem aftenens program (se program mv. klik her).

Gå en tur på Strøget før koncerten eller gå en tur i Nyhavn bagefter. Der er rig lejlighed til at nyde sommeren i det indre København, ikke mindst i selskab med Dronningens musikere. Vi glæder os!


OLYMPUS DIGITAL CAMERALørdag den 5. august 2017 kl. 14.00

Schackenborg Slot, Møgeltønder

Eftermiddagskoncert i slotsgården

 I de smukke omgivelser mellem Schackenborgs mure spiller Musikkorpset igen i år en flot og varieret sommerkoncert. Koncerten er gratis og åben for alle, og programmet består af såvel marchmusik som klassisk og rytmisk musik. Portene åbnes kl. 13.15, og der er siddepladser til de første 500 fremmødte. Til koncerten kan der købes forfriskninger m.m. Gratis adgang.
Læs mere om slottet og arrangementet her.

Roskilde Kloster 2015 (16)Mandag den 7. august 2017

Roskilde Kloster

Skumringskoncert

Medbring en havestol, et tæppe og aftenkaffen og nyd musikken på den smukke gårdsplads i Roskilde Kloster. Program mv. offentliggøres senere. Gratis adgang.
Læs mere om Roskilde Kloster her.
.

David M.A.P. Palmquist, musikdirigent. Foto: Olav Vibild 2016.

David M.A.P. Palmquist, musikdirigent. Foto: Olav Vibild 2016.

Onsdag den 9. august 2017

Kastellet, København

Standkoncert

Dirigent: David M.A.P. Palmquist

Kom ud på Kastellet og oplev Livgardens musikere spille – denne gang står vi op og spiller en kortere koncert for de forbipasserende. En charmerende sommeroplevelse. Tidspunkt annonceres senere.

.


20170118_081630Fredag den 6. oktober 2017 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs. Nytorv

Temakoncert: Trompeten

Dirigent: Steen Hansen

Solist: Willie Murillo, trompet

Med et af de allermest populære instrumenter i stort set alle musikkens genrer, trompeten, er vi stolte af at præsentere en fantastisk musiker: Willie Murillo fra Los Angeles. Han er et big shot over there, inspiration for utallige, andre professionelle musikere og en sand mester på sit instrument. Programmet er endnu ikke lagt, men forbered jer på en sprudlende aften med masser af big band-præget, rytmisk musik. Og ja – det kan Dronningens musikanter nemlig også godt! Se Willie Murillos hjemmeside her og hør musikeksempler.
Billetsalget starter snart.


Før koncert i Stærekassen

Fredag den 3. november 2017 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs Nytorv

Temakoncert: H.C. Andersen

 

Eventyret starter allerede ved de første toner. Dronningens alsidige orkester, Livgardens Musikkorps, fortolker musik, skrevet til og om vor store digters eventyr. Nærmere info kommer senere. Billetsalg.


Cæcilie Nordby 2

Tirsdag den 28. november 2017 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs. Nytorv

Julekoncert

Solist: Cæcilie Norby

 

Cæcilie Nordby sammen med trompetist og arrangør Stig Sønderriis. Fra koncert 2011 i Roskilde Domkirke. Foto KKB.

Øverst: Cæcilie Norby i Jazzhus Montmartre, 2017. Cæcilie Norby sammen med trompetist og arrangør Stig Sønderriis. Fra koncert 2011 i Roskilde Domkirke. Fotos KKB.

Kom til Musikkorpsets egen julekoncert. Vi har helt efter eget valg entreret med Cæcilie Norby, den skønne sangerinde med den store udstråling. Vi glæder os til at sammensætte et dejligt og julet program, centreret om Cæcilies udtryksfulde vokal. Oplysning om program mv. samt billetsalg kommer senere.