Kommende koncerter

Sommerkoncert

Onsdag den 27. juni 2018 kl. 19.00

Kastellet, København

Dirigent: Jesper Juul Windahl

Som tiden går! Fæstningen Kastellet blev påbegyndt af Christian IV i 1624 og færdiggjort af sønnen Frederik III, der sloges med svenskerne i årene 1658-60, samtidigt med at han oprettede Livgarden i 1658. Her sad Struensee fængslet i 1772, og her slog tyskerne sig ned den 9. april 1940 og oprette et tysk fængsel. Nu tjener Kastellet som kontorer for Forvaret, udflugtssted ved den smukke vold og altså også som koncertsted for de populære udendørskoncerter med Livgardens Musikkorps.
Kom og oplev den traditionelle sommerkoncert på Kastellet. Der er salg af vin, sodavand og fadøl. Gratis adgang...


 

Sommerkoncert

Torsdag den 28. juni 2018 kl. 19.00

Aastrup Kloster, Tølløse

Dirigent: Jesper Juul Windahl

 

Kom og hør musikken i sommeraftenen på det smukke Aastrup Kloster. Gratis adgang.


 

Sommerkoncert

Onsdag den 1. august 2018 kl. 18.30

Borreby Gods ved Skælskør

Dirigent: Andreas Hansson

 

Borreby Gods, som også kaldes for Borreby Herreborg, er opført af kansler Johan Friis i 1556. Dvs. at borgen forlængst havde fejret sit 100-års jubilæum, da Den Kongelige Livgarde blev oprettet af Kong Frederik III i 1658. Man får således færten af rigtig meget danmarkshistorie, når man sætter sig til rette på bænken og lytter og ser sig om. Hvad programmet vil indeholde, offentliggøres inden længe. Se godsets flotte website og køb også billetterne her: www.borrebygods.dk


 

Sommerkoncert

Torsdag den 2. august 2018 kl. 16.00

Tirsbæk Gods ved Vejle

Dirigent: Andreas Hansson

 

Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle – er et nyt koncersted for Livgardens Musikkorps – et nyt, smukt og spændende sted at lytte til musikken. Vi glæder os til at opleve de indtagende rammer sammen med dirigenten, Andreas Hansson, og naturligvis sammen med publikum. Programmets indhold offentliggøres inden længe.
Fra kl. 14.00 vil haven på Tirsbæk være åben for gæster med billet til koncerten. I haven må der på denne dag nydes medbragt mad. Drikkevarer kan købes på stedet. Koncerten varer cirka 1,5 time.
Parkering foretages på Tirsbæks arealer (skilte vil være opsat).
Billet pris: kr. 120,- (pris ved samlet bestilling af 50 billetter eller mere: kr. 110,-)
Billetter bestilles ved henvendelse til [email protected]
Læs mere om Tirsbæk Gods, klik her.

Restaurant Slotsstalden tilbyder før eller efter koncerten:
Steak af oksefilet m/ kryddersmør, bagt kartoffel og salat kr. 248,00
Forudbestilling nødvendig på tlf. 23 23 70 90


 

Slotskoncert

Lørdag den 4. august 2018 kl. 14

Schackenborg Slot, Møgeltønder

Dirigent: Andreas Hansson

Endnu engang inviteres der til flot og festlig, smuk og dejlig sommermusik i slotsgården. Den svenske dirigent, Andreas Hansson, der ofte har dirigeret Musikkorpset ved Kongehusets vigtige begivenheder, leder os gennem et sommerprogram, som vi glæder os til snart at præsentere.
Salg af kaffe m.v.  Siddepladser til de første 500. I tilfælde af regn afholdes koncerten i Slotsfelt-laden. Bemærk at parkering er ikke mulig på slottets område. Der er gratis adgang til koncerten.


 

Sommerkoncert

Tirsdag den 7. august 2018 om aftenen

Roskilde Kloster

En koncert i skumringen på Roskilde Kloster er en charmerende sommerbegivenhed. Kom og lyt med og nyd synet af de flotte uniformer og de kønne bygninger – og husk at medbringe en havestol at sidde på. Gratis adgang.


 

Aftenkoncert

Fredag den 28. september 2018 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Giordano Bellincampi

Det er endnu en gang lykkedes Livgardens Musikkorps at engagere den herboende, italienske stjernedirigent Giordano Bellincampi. Livgardens Musikkorps ser hen til en uges prøver og en koncert med særlig dynamik og levende engagement dirigenten og musikerne imellem. Hvad programmet byder på afsløres senere, men reservér allerede nu aftenen til en fin musikoplevelse.