Kommende koncerter

I vinteren 2016 – 17 spiller Musikkorpset i vagtparaden
(dagligt undt. fredage og ferier).

Midsommerkoncert

Torsdag den 22. juni 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Christian Øland
Solist: Sinne Eeg

Køb billet her!

Dagen før Sankt Hans aften fejrer Musikkorpset midsommer med en buket af musikkens dejligste og sommerligste numre. Det glæder Musikkorpset at genoptage samarbejdet med jazzsangeren og komponisten, Sinne Eeg. Sommernattens trylleri vil blive tolket og forløst af hendes følsomme stemme. Sinne Eeg har netop modtaget Dronning Ingrids Hæderslegat. Læs her om begrundelsen for tildelingen, klik her.  Den unge, lovende dirigent, Christian Øland, leder Musikkorpset gennem aftenens program (se program mv. klik her).

Gå en tur på Strøget før koncerten eller gå en tur i Nyhavn bagefter. Der er rig lejlighed til at nyde sommeren i det indre København, ikke mindst i selskab med Dronningens musikere. Vi glæder os!

Eftermiddagskoncert i slotsgården

Lørdag den 5. august 2017 kl. 14.00
Schackenborg Slot, Møgeltønder

I de smukke omgivelser mellem Schackenborgs mure spiller Musikkorpset igen i år en flot og varieret sommerkoncert. Koncerten er gratis og åben for alle, og programmet består af såvel marchmusik som klassisk og rytmisk musik. Portene åbnes kl. 13.15, og der er siddepladser til de første 500 fremmødte. Til koncerten kan der købes forfriskninger m.m. Gratis adgang.
Læs mere om slottet og arrangementet her.

Skumringskoncert

Mandag den 7. august 2017
Roskilde Kloster

Medbring en havestol, et tæppe og aftenkaffen og nyd musikken på den smukke gårdsplads i Roskilde Kloster. Program mv. offentliggøres senere. Gratis adgang.
Læs mere om Roskilde Kloster her.

Standkoncert

Onsdag den 9. august 2017
Kastellet, København

Kom ud på Kastellet og oplev Livgardens musikere spille – denne gang står vi op og spiller en kortere koncert for de forbipasserende. En charmerende sommeroplevelse. Tidspunkt annonceres senere.

Temakoncert: Trompeten

Fredag den 6. oktober 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Steen Hansen
Solist: Willie Murillo, trompet

Med et af de allermest populære instrumenter i stort set alle musikkens genrer, trompeten, er vi stolte af at præsentere en fantastisk musiker: Willie Murillo fra Los Angeles. Han er et big shot over there, inspiration for utallige, andre professionelle musikere og en sand mester på sit instrument. Programmet er endnu ikke lagt, men forbered jer på en sprudlende aften med masser af big band-præget, rytmisk musik. Og ja – det kan Dronningens musikanter nemlig også godt! Se Willie Murillos hjemmeside her og hør musikeksempler.
Billetsalget starter snart.

Julekoncert

Tirsdag den 28. november 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Solist: Cæcilie Nordby

Kom til Musikkorpsets egen julekoncert. Vi har helt efter eget valg entreret med Cæcilie Norby, den skønne sangerinde med den store udstråling. Vi glæder os til at sammensætte et dejligt og julet program, centreret om Cæcilies udtryksfulde vokal. Oplysning om program mv. samt billetsalg kommer senere.