Kommende koncerter

Norsk Militær Tattoo

Oslo, 17. – 22. april 2018

Koncert og tattoo

Livgardens Musikkorps har modtaget nordmændenes invitation til at komme til Oslo og være med til den store, årlige attraktion med Tattoo og koncerter. Det er en ære for os at blive et af de koncerterende orkestre ved koncerten den 18. april om aftenen – vi er specielt udvalgt med særlig opmærksomhed på vores 359 årige historie og den gennem tiden finslebne klangkultur i vores orkester. Nærmere oplysning om tattooet findes på Norsk Militær Tattoo.

Billedet er fra Den Kongelige Livgardes 350 års jubilæum i 2008, hvilket er sidste gang, Musikkorpset har medvirket i et tattoo.


 

“KRONEN PÅ VÆRKET”

Festkoncert, fredag den 8. juni 2018 kl. 17
.
Værket

Sven Dalsgaards Plads 1,
8900 Randers C
.
samt

Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19.30

Stærekassen, København

.
Dirigent: David Riddell

Solister: Jesper Hyllested (tuba) og Lars Vestergaard (slagtøj)

.
Den Kongelige Livgarde og Værket i Randers indbyder til koncert. De blanke uniformsknapper vil skinne, og musikken vil bølge op under loftet. Følsomme sjæle vil knibe en tåre, ligesom de gamle gardere vil klappe taktfast med. Der bliver musik af mange slags, når randrusianere og Randers Garderforening mødes for at feste i anledning af repræsentantskabsmødet i byen. Dirigenten er den skotske David Riddell, der er bosat i Randers, hvor han er musikchef for Randers Kammerorkester samt kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera. Koncerten har vi kaldt Kronen på Værket som hentydning til, at vi er i Kronjylland, og at Dronningens eget orkester nu spiller på Værket. Solisterne ved denne festkoncert er indfødte fra Randers og omegn: to af vores mest afholdte kolleger i Musikkorpset, den fabelagtige Lars Vestergaard på marimba og den forrygende Jesper Hyllested på tuba. Der venter virkelig en oplevelse, når alle disse højt kvalificerede musikere går på podiet.

Billetpris kr. 195,- incl. gebyr kr. 30,-. Oplysning om hvor man køber billet kommer snarest ligesom programoplysninger.
Koncerten er med pause.
Dagen efter koncerten, lørdag den 9. juni,  går Livgardens Musikkorps i spidsen for en parade gennem Randers.

Koncerten gentages i Stærekassen i København den 12. juni. Billetsalget starter snart.

Arrangør: Den Kongelige Livgarde/Randers Garderforening og Værket.

……..

………

 

 

klklklkl


 

Sommerkoncert

Onsdag den 27. juni 2018 kl. 19.00

Kastellet, København

 

Oplev den traditionelle sommerkoncert på Kastellet. Salg af vin, sodavand og fadøl.


 

 

Sommerkoncert

Torsdag den 28. juni 2018 kl. 19.00

Aastrup Kloster, Tølløse

 

Kom og hør musikken i sommeraftenen på det smukke Aastrup Kloster. Gratis adgang.

…….