Kommende koncerter

Kulturnat på Christiansborg

Fredag d. 12. Oktober 2018 kl. 19, 20, 21 og 22. Riddersalen på Christiansborg

Dirigent: David M.A.P. Palmquist

Kom og hør musikkorpset til årets kulturnat i riddersalen på Christiansborg Slot fredag den 12. oktober kl. 19-22.30. De Kongelige Repræsentationslokaler sætter rammen med smukke omgivelser og musikken gør sit til at dette er et af de mest stemningsfulde arrangementer til denne store københavnerbegivenhed.

Musikkorpset spiller en lille koncert hver hele time, og programmet vil blandt andet indeholde satser fra Georges Bizets ”Carmen Suite”, der er bygget over hans berømte opera af samme navn. Der vil selvfølgelig også være marchmusik på programmet, og en polka af H.C. Lumbye: ”Pepita Polka”

Se kulturnattens hjemmeside

Spil Dansk!

Torsdag d. 1. November i Stærekassen, Kgs Nytorv

Fredag d. 2. November i Lillerødhallerne, Allerød

Dirigent: Bjørn Sagstad

Solist: Kiki Brandt

Den Kongelige Livgardes Musikkorps fejrer ”Spil Dansk Ugen 2018” med en koncert hvor den danske musik får lov til at være i højsædet. Den alsidige og populære sopran Kiki Brandt er solist, og Bjørn Sagstad dirigerer.

Uge 44 er udnævnt til årets Spil Dansk Uge, og det kan Livgardens Musikkorps naturligvis ikke forbigå i tavshed, især ikke fordi den danske musik i forvejen er kernen i musikkorpsets repertoire.

Vores måske mest betydelige komponist, Carl Nielsen, er på programmet med ouverturen fra operaen ”Maskarade”. Det er et værk som kræver et orkester med stor virtuositet og temperament, og musikkorpset har brugt den ved flere store kongelige begivenheder. En anden komponist der er meget spillet ved det danske hof er H.C. Lumbye, og her kan man blandt andet høre hans Koncert Polka, med solister fra musikkorpset.

Kiki Brandt vil tage sig af de populære sange fra nyere tid: Tommy Seebachs ”Under Stjernerne, Kaj Normann Andersens ”Musens Sang” og måske et nyere hit fra Melodi Grand Prix.

Dette er kun et lille udpluk af aftenens program, der også vil indeholde gode danske marcher, flere solister og mulighed for at synge med.

1/11 – Køb billetter her

2/11 – Gratis adgang

Kammermusikkoncert

Tirsdag d. 20. November kl. 19:30. Stærekassen, Kgs. Nytorv

Kammermusik med musikkorpset medlemmer.

Gratis adgang

Latvia 100

Samarbejdskoncert for at fejre Letlands 100 års jubilæum

Torsdag d. 29. November, Stærekassen, Kgs. Nytorv

Central Military Band of the Latvian National Armed Forces, dirigent Oberstløjtnant Dainis Vuskans

Livgardens Musikkorps, dirigent David M.A.P. Palmquist

Køb billetter her

 

Julekoncert  –  “American Christmas”

Fredag d. 30/11 kl. 19.30. Stærekassen, Kg. Nytorv

Dirigent: Christoffer Nobin

Solist: Bobo Moreno og Christina Boelskifte

Køb billetter her