Kommende koncerter

Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19.30

Stærekassen, København

Dirigent: David Riddell

Solister: Jesper Hyllested (tuba) og Lars Vestergaard (slagtøj)

.
Den Kongelige Livgarde og Værket i Randers indbyder til koncert. De blanke uniformsknapper vil skinne, og musikken vil bølge op under loftet. Følsomme sjæle vil knibe en tåre, ligesom de gamle gardere vil klappe taktfast med. Der bliver musik af mange slags, når randrusianere og Randers Garderforening mødes for at feste i anledning af repræsentantskabsmødet i byen. Dirigenten er den skotske David Riddell, der er bosat i Randers, hvor han er musikchef for Randers Kammerorkester samt kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera. Koncerten har vi kaldt Kronen på Værket som hentydning til, at vi er i Kronjylland, og at Dronningens eget orkester nu spiller på Værket. Solisterne ved denne festkoncert er indfødte fra Randers og omegn: to af vores mest afholdte kolleger i Musikkorpset, den fabelagtige Lars Vestergaard på marimba og den forrygende Jesper Hyllested på tuba. Der venter virkelig en oplevelse, når alle disse højt kvalificerede musikere går på podiet.

Billetpris kr. 195,- incl. gebyr kr. 30,-. KØB BILLET!
Koncerten er med pause. Programoplysninger kommer snarest.
Dagen efter koncerten, lørdag den 9. juni,  går Livgardens Musikkorps i spidsen for en parade gennem Randers.

Koncerten gentages i Stærekassen i København den 12. juni. Køb billet her. Pris kr. 150,-

Arrangør: Den Kongelige Livgarde/Randers Garderforening og Værket.

Onsdag den 27. juni 2018 kl. 19.00

Kastellet, København

Dirigent: Jesper Juul Windahl

Oplev den traditionelle sommerkoncert på Kastellet. Salg af vin, sodavand og fadøl.

Torsdag den 28. juni 2018 kl. 19.00

Aastrup Kloster, Tølløse

Dirigent: Jesper Juul Windahl

Kom og hør musikken i sommeraftenen på det smukke Aastrup Kloster. Gratis adgang.

Onsdag den 1. august 2018 kl. 18.30

Borreby Gods ved Skælskør

Dirigent: Andreas Hansson

Borreby Gods, som også kaldes for Borreby Herreborg, er opført af kansler Johan Friis i 1556. Dvs. at borgen allerede havde fejret sit 100-års jubilæum, da Den Kongelige Livgarde blev oprettet af Kong Frederik III i 1658. Man får således færten af rigtig meget danmarkshistorie, når man sætter sig til rette på bænken og lytter og ser sig om. Hvad programmet vil indeholde, offentliggøres inden længe. Se godsets flotte website og køb også billetterne her: www.borrebygods.dk

Torsdag den 2. august 2018 kl. 16.00

Tirsbæk Gods ved Vejle

Dirigent: Andreas Hansson

Tirsbæk Gods, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle – er et nyt koncersted for Livgardens Musikkorps – et nyt, smukt og spændende sted at lytte til musikken. Vi glæder os til at opleve de indtagende rammer sammen med dirigenten, Andreas Hansson, og naturligvis sammen med publikum. Programmets indhold offentliggøres inden længe.
Fra kl. 14.00 vil haven på Tirsbæk være åben for gæster med billet til koncerten. I haven må der på denne dag nydes medbragt mad. Drikkevarer kan købes på stedet. Koncerten varer cirka 1,5 time.
Parkering foretages på Tirsbæks arealer (skilte vil være opsat).
Billet pris: kr. 120,- (pris ved samlet bestilling af 50 billetter eller mere: kr. 110,-)
Billetter bestilles ved henvendelse til [email protected]
Læs mere om Tirsbæk Gods, klik her.

Restaurant Slotsstalden tilbyder før eller efter koncerten:
Steak af oksefilet m/ kryddersmør, bagt kartoffel og salat kr. 248,00
Forudbestilling nødvendig på tlf. 23 23 70 90

Slotskoncert

Lørdag den 4. august 2018 om eftermiddagen

Schackenborg Slot, Møgeltønder

Dirigent: Andreas Hansson

Endnu engang inviteres der til flot og festlig, smuk og dejlig sommermusik i slotsgården. Den svenske dirigent, Andreas Hansson, der ofte har dirigeret Musikkorpset ved vigtige begivenheder  i Kongehuset, leder os gennem et sommerprogram, som vi glæder os til snart at præsentere.
Salg af kaffe m.v. Gratis adgang. Siddepladser til de første 500.

Tirsdag den 7. august 2018 om aftenen

Roskilde Kloster

En koncert i skumringen på Roskilde Kloster er en charmerende sommerbegivenhed. Kom og lyt med og nyd synet af de flotte uniformer og de kønne bygninger – og husk at medbringe en havestol at sidde på. Gratis adgang.

Aftenkoncert

Fredag den 28. september 2018 kl. 19.30

Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Giordano Bellincampi

Det er endnu en gang lykkedes Livgardens Musikkorps at engagere den herboende, italienske stjernedirigent Giordano Bellincampi. Livgardens Musikkorps ser hen til en uges prøver og en koncert med særlig dynamik og levende engagement dirigenten og musikerne imellem. Hvad programmet byder på afsløres senere, men reservér allerede nu aftenen til en fin musikoplevelse.