Kommende koncerter

Amilcare Ponchielli : Il Convegno for 2 klarinetter og klaver
Jørgen Bentzon : Tema med variationer for soloklarinet op. 14
Danzi :  Blæserkvintet i B-dur op. 56 nr. 1
Rikke Sandberg medvirker på klaver.

c

Hollywood Trumpets

En koncert med trompeten i centrum

Fredag den 6. oktober 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Steen Hansen
Solist: Willie Murillo, trompet

Med et af de allermest populære instrumenter i stort set alle musikkens genrer, trompeten, er vi stolte af at præsentere en fantastisk musiker: Willie Murillo fra Los Angeles. Han er et big shot over there, inspiration for utallige, andre professionelle musikere og en sand mester på sit instrument. Forbered jer på en sprudlende aften med masser af big band-præget, rytmisk musik, som vi kender det fra amerikanske film og TV-shows, hvor Willie Murillo vil få lejlighed til glimre med sine evner på trompeten.
Til at dirigere musikkorpset på denne aften er vi glade for at præsentere en af Danmarks bedste jazzmusikere, basunist og big band instruktør, Steen Hansen.
Billetterne kan købes ved at klikke her

Kulturnat, Christiansborg Slots riddersal

Fredag den 13. oktober 2017 kl. 19, 20, 21 og 22.00
Christiansborg Slot, riddersalen

Dirigent: David M.A.P. Palmquist

Kulturnatten i København fredagen før efterårsferien er altid et tilløbsstykke, og Livgardens Musikkorps’ 4 korte koncerter i riddersalen på Christiansborg Slot er ingen undtagelse. Her er chancen for at høre musikken, som den kunne blive spillet ved et kongeligt taffel, og chancen for at komme helt tæt på musikerne. Man kan simpelthen læse med i noderne over skulderen på musikerne, hvis man vil det. Musikkorpsets faste dirigent, David M.A.P. Palmquist dirigerer. Og nok så vigtigt: Foreningen Livgardens Musikkorps’ Venner er med, og hos dem kan man stille spørgsmål om Musikkorpset, købe CD’er, melde sig ind i Venneforeningen eller prøve en bjørneskindshue.

Adgang med Kulturpas.

Festkoncert

Tirsdag den 14. november 2017
Stærekassen, Kgs.Nytorv

Festkoncert i anledning af H.K.H. Prinsesse Benediktes 45 års jubilæum
som rigsforstander. Koncerten vil være for et indbudt publikum.

I H.M. Dronning Margrethes regeringstid har både H.K.H. prins Joachim og især H.K.H. prinsesse Benedikte været rigsforstander, når majestæten har været udenlands. Når der bor en rigsforstander eller en regent på Amalienborg, er der vagtparade med fuld musik, ligesom der er for majestæten selv. Læs mere om rigsforstandere her (Gyldendals Den Store Danske).

Julelysene tændes på Hotel d’Angleterre

Fredag den 17. november 2017 kl. 17
Foran Hotel d’Angleterre på Kgs.Nytorv

Dirigent: David M.A.P. Palmquist.

Traditionen tro spiller Den Kongelige Livgardes Musikkorps julemelodier, når lysene på den store juledekoration på facaden skal tændes. Ejeren af d’Angleterre, Fru Remmen, lægger allerede hovedet i blød straks efter nytår –  hvordan skal næste års juledekoration se ud? Der researches både i New York, London og andre steder, der har tradition for overdådige juledekorationer. Der er lagt så meget arbejde i udfærdigelsen, at hotellet ser det som en festdag. Fru Remmen vil gerne give dette til københavnerne, ligesom hun ofte har givet både Livgarden og Musikkorpset gavmild hjælp til specielle projekter. Musikkorpset spiller derfor gladelig til lystændingen på Kongens Nytorv.

Onsdag den 29. november 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Solist: Cæcilie Norby

Kom til Musikkorpsets egen julekoncert. Vi har helt efter eget valg entreret med Cæcilie Norby, den skønne sangerinde med den store udstråling. Vi glæder os til at sammensætte et dejligt og julet program, centreret om Cæcilies udtryksfulde vokal. Oplysning om program kommer senere.

Torsdag den 30. november 2017, aften
Egedal Rådhus

Solist: Cæcilie Norby

Julen er lige om hjørnet, Kom til en festlig julekoncert med både flotte numre og stille, eftertænksomme julesange. Det er efterhånden en tradition ved vintertid, at Livgardens Musikkorps gæster den smukke hal i Egedal Rådhus med den bemærkelsesværdigt gode akustik. Egedal kommune er værter ved arrangementet, og billetter fås via rådhuset.
Tidspunkt og program offentliggøres i november.

Fredag den 1. december 2017, aften
Lillerødhallerne, Allerød

Solist: Cæcilie Norby

Også i Allerød er Livgardens Musikkorps velkendte gæster, men det er første gang, vi spiller julen ind for Livgardens naboer. Programmet vil være en gentagelse af gårsdagens program – og vi garanterer både julestemning, musikglæde og vellyd.
Vi glæder os til gensynet og håber, alle Tordenskjolds soldater kommer og lytter.

Adresse: Banevang 7, 3450 Lillerød.
Tidspunkt og program offentliggøres i november.

På gensyn i Stærekassen i foråret 2018

Livgardens Musikkorps går vagtparade med fuld musik, når H.M. Dronningen bor på Amalienborg. Det gør hun som regel i vintermånederne. Musikkorpset kan opleves på Amalienborg og i Københavns gader ved middagstid alle ugens dage undtagen fredage og ferier. Følg med i vores paradekalender.