Kommende koncerter

Eftermiddagskoncert i slotsgården

Lørdag den 5. august 2017 kl. 14.00
Schackenborg Slot, Møgeltønder

I de smukke omgivelser mellem Schackenborgs mure spiller Musikkorpset igen i år en flot og varieret sommerkoncert. Koncerten er gratis og åben for alle, og programmet består af såvel marchmusik som klassisk og rytmisk musik. Portene åbnes kl. 13.15, og der er siddepladser til de første 500 fremmødte. Til koncerten kan der købes forfriskninger m.m. Gratis adgang.
Læs mere om slottet og arrangementet her.

Skumringskoncert

Mandag den 7. august 2017
Roskilde Kloster

Medbring en havestol, et tæppe og aftenkaffen og nyd musikken på den smukke gårdsplads i Roskilde Kloster. Program mv. offentliggøres senere. Gratis adgang.
Læs mere om Roskilde Kloster her.

Standkoncert

Onsdag den 9. august 2017
Kastellet, København

Kom ud på Kastellet og oplev Livgardens musikere spille – denne gang står vi op og spiller en kortere koncert for de forbipasserende. En charmerende sommeroplevelse. Tidspunkt annonceres senere.

Temakoncert: Trompeten

Fredag den 6. oktober 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Dirigent: Steen Hansen
Solist: Willie Murillo, trompet

Med et af de allermest populære instrumenter i stort set alle musikkens genrer, trompeten, er vi stolte af at præsentere en fantastisk musiker: Willie Murillo fra Los Angeles. Han er et big shot over there, inspiration for utallige, andre professionelle musikere og en sand mester på sit instrument. Programmet er endnu ikke lagt, men forbered jer på en sprudlende aften med masser af big band-præget, rytmisk musik. Og ja – det kan Dronningens musikanter nemlig også godt! Se Willie Murillos hjemmeside her og hør musikeksempler.
Billetsalget starter snart.

Julekoncert

Tirsdag den 28. november 2017 kl. 19.30
Stærekassen, Kgs. Nytorv

Solist: Cæcilie Nordby

Kom til Musikkorpsets egen julekoncert. Vi har helt efter eget valg entreret med Cæcilie Norby, den skønne sangerinde med den store udstråling. Vi glæder os til at sammensætte et dejligt og julet program, centreret om Cæcilies udtryksfulde vokal. Oplysning om program mv. samt billetsalg kommer senere.