Parader

Herunder kan du se Livgardensmusikkorps kommende parader.

Hans Kongelige Højhed Prins Henrik

Det er med stor sorg, at Den Kongelige Livgardes Musikkorps har modtaget meddelelsen om H.K.H. Prins Henriks død. Prinsen havde med sin kunstneriske sjæl og åbne sind en særlig plads i vores hjerter. Vores tanker går til hele den Kongelige familie.

Æret være H.K.H. Prins Henriks minde.

Musikkorpset deltager i vagtparaden på Fredensborg d.15/2 og Løjtnantsvagt på Amalienborg 16/2.
Der vil ikke blive spillet.

Kongevagt

11:25 – 13:45, Amalienborg

Når H.M. Dronningen bor på Amalienborg Slot, oprettes kongevagt. Vagtparaden udgår kl. 11.27 fra Livgardens Kaserne, Gothersgade 100. Paraden går via Strøget, Kgs. Nytorv og Bredgade og ankommer til Amalienborg Slot kl. 12.00, hvor fanen overdrages. Efter vagtskiftet spiller Musikkorpset en lille koncert (ikke i tilfælde af regn eller sne).

Kl. ca. 12.40 går paraden fra Amalienborg Slot tilbage til Kasernen ved Rosenborg med musikken i spidsen. Ankomst kl. ca. 13.30.

­­­­­­­­­­­­­­__________________________

When H.M. the Queen takes residence at Amalienborg Castle the grand parades take place. The parade departs at 11.27 a.m. from the Royal Barracks, Gothersgade 100, 1123 København K. The Band of the Royal Life Guards plays alternatively with the Corps of Pipes and Drums through the city. Arrival Amalienborg Castle at 12.00. After the change of guards, the band plays a small concert (not in case of rain or snow). After a short break the parade marches back to the Barracks, arrival Gothersgade aprox 1.30 p.m.

Livgardens Musikkorps deltager i Kongervagter på følgende dage:

Vagtparade Fredensborg

8. og 15. Februar 11:35 – 12:45

Vagtparaden i Fredensborg udgår fra Fredensborg Station kl 11:35 og ankommer til slottet i Fredensborg kl 12:00, hvor der i forbindelse med vagtskiftet også musiceres. Efter et kort ophold marcherer paraden tilbage og afslutter på kasernen ved siden af slottet

Løjtnantsvagt

28. februar 11:30 – 13:45, Amalienborg

Vagtparaden udgår kl. 11.27 fra Livgardens Kaserne, Gothersgade 100. Paraden går via Strøget og Kgs. Nytorv og ankommer til Amalienborg Slot kl. 12.00. Efter vagtskiftet spiller Musikkorpset en lille koncert.

_____________________________________________________