Parader

Herunder kan du se Livgardensmusikkorps kommende parader.

11. – 14. December 11:30 – 13:45, Amalienborg

Når H.M. Dronningen bor på Amalienborg Slot, oprettes kongevagt. Vagtparaden udgår kl. 11.27 fra Livgardens Kaserne, Gothersgade 100. Paraden går via Strøget og Kgs. Nytorv og Bredgade og ankommer til Amalienborg Slot kl. 12.00, hvor fanen overdrages. Efter vagtskiftet spiller Musikkorpset en lille koncert (ikke i tilfælde af regn eller sne).

Kl. ca. 12.40 går paraden fra Amalienborg Slot tilbage til Kasernen ved Rosenborg med musikken i spidsen. Ankomst kl. ca. 13.30.

­­­­­­­­­­­­­­__________________________

When H.M. the Queen takes residence at Amalienborg Castle the grand parades takes place. The parade departs at 11.27 a.m. from the Royal Barracks, Gothersgade 100, 1123 København K. The Band of the Royal Life Guards plays alternatively with the Corps of Pipes and Drums through the city. Arrival Amalienborg Castle at 12.00. After the change of guards, the band plays a small concert (not in case of rain or snow). After a short break the parade marches back to the Barracks, arrival Gothersgade aprox 1.30 p.m.

16. – 21. December 11:30 – 13:45, Amalienborg

30. og 31. December 11:30 – 13:45, Amalienborg