Parader

Herunder kan du se Livgardensmusikkorps kommende parader.

Vagtparade Fredensborg

22. juni 11:3013:15, Fredensborg

11.35: Paraden udgår fra Stationen i Fredensborg, går gennem gågaden til slottet med ankomst 12.00. Foran slotstrappen spilles fem musikstykker, og Regentparret kommer ofte ud og lytter på. Efter en kort pause afsluttes paraden i den nærliggende gård tæt ved slottet.

___________________________
11.35: The parade marches from Fredensborg Train Station through the main street to Fredensborg Castle, arrival at noon. In front of the castle the band plays a short concert. The royal family often comes out to listen to the music. After a short break the parade ends in a courtyard nearby.

Årsdagsparade

30. juni 11:3013:15, Livgardens Kaserne, Gothersgade

Den Kongelige Livgardes 359 års fødselsdag fejres med en parade på Eksercerpladsen på Livgardens Kaserne, Gothersgade 100.

Vagtparade Gråsten

28. juli 11:3013:15, Gråsten slot

Vagtparaden i Gråsten udgår fra det gule palæ overfor Ahlmanns Parken kl. 11.30. Der musiceres ved Gråsten Slot i forb. med vagtskiftet. Efter et kort ophold på slottet marcherer paraden samme vej tilbage. Retur kl. ca. 13.

Vagtparade Gråsten

4. august 11:3013:10, Gråsten slot

Løjtnantsvagt

7. august 11:3010. august 13:45, Amalienborg

Vagtparaden udgår kl. 11.27 fra Livgardens Kaserne, Gothersgade 100. Paraden går via Strøget og Kgs. Nytorv og ankommer til Amalienborg Slot kl. 12.00. Efter vagtskiftet spiller Musikkorpset en lille koncert.

Kl. ca. 12.40 går paraden fra Amalienborg Slot tilbage til Kasernen ved Rosenborg med musikken i spidsen. Ankomst kl. ca. 13.30.

_____________________________________________________

The parade departs at 11.27 a.m. from the Royal Barracks, Gothersgade 100, 1123 København K. The Band of the Royal Life Guards plays alternatively with the Corps of Pipes and Drums through the city. Arrival Amalienborg Castle at 12.00. After the change of guards, the band plays a small concert (not in case of rain or snow). After a short break the parade marches back to the Barracks, arrival Gothersgade aprox 1.30 p.m.