Arrangementer

Støtteforeningen har siden sin start i 2008 afholdt en lang række særarrangementer for Vennerne – herunder også de årlige generalforsamlinger. Desuden deltager vi så vidt muligt i Musikkorpsets offentlige koncertvirksomhed, og hjælper med at sælge Musikkorpsets CD udgivelser og andet materiale i orkestrets salgsbod.

Tirsdag 20. marts kl. 17.00  ’Tilfældigheder’ af Søren Rønløv
Særarrangement kun for Vennerne: Musikkorpsets stabstambour holder ca. 45 min. oplæg om hans virke i orkesteret. Det er gratis at deltage – og det er hverken muligt eller nødvendigt at reservere plads.

Søndag den 15. april kl. 11.00  Byvandring v. Hanne Fabricius
Vi har fået mulighed for at tilbyde foreningens medlemmer en byvandring under
kyndige ledelse af arkæolog Hanne Fabricius. Vi går fra Livgardens Kaserne gennem
Rosenborg/Kongens Have, ad Gothersgade mod Nyhavn, via St. Strandstræde til
Skt. Annæ Plads og slutter i Amaliegade ved Amalienborg. Turen varer ca. 1 1/2 time
uden pause. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter ’først til mølle’.
Arrangementet er kun for foreningens medlemmer. Tilmelding skal sendes pr.
mail til [email protected] senest den 2. april med oplysning om navn,
medlemsnr. og tlf.nr. Der opkræves et deltagergebyr på kr. 50,– pr. person, som skal
indbetales på forhånd – og tilmeldingen er derefter bindende.

Fredag 24.august i Stærekassen
10 års jubilæumsgeneralforsamling. Nærmere oplysninger følger.

c/o Den Kongelige Livgardes Musikkorps
Gothersgade 100, 1123 København K