Medlemskab:

Årligt medlemskontingent er på kr. 100,– pr. person
Medlemskab er personligt.
Indmeldelse kan ske i ‘Shoppen’ på Musikkorpsets hjemmeside – Klik Her
Du kan også sende følgende oplysninger til os pr. post eller pr. mail til info@musikkorpsetsvenner.dk:

•  Fulde navn
•  Adresse
•  Telefonnummer (evt. både fastnet og mobil)
•  Mailadresse

Ved indmeldelse modtager du en gave – du har disse 2 valgmuligheder:

•  CD med Livgardens Musikkorps (i specielt Venneforenings design)
•  DVD’en ‘Dronningens Musikanter’

Hvis du ønsker indmeldelsesgaven, får du den tilsendt sammen med dit velkomstbrev. Det koster kr. 30,– til porto og ekspedition – i alt kr. 130,- inkl. første års kontingent (kr. 100,-)

Beløbet bedes indbetalt på foreningens konto:
Reg.nr. 9570   Konto 0011 735 177

Så snart vi har registreret din indbetaling, modtager du et velkomstbrev indeholdende dit nye medlemskort, Venneforeningens vedtægter, det seneste nr. af vore medlemsblad og din gave.

CD med Livgardens Musikkorps

Denne CD indeholder musik af bl.a. Kai Nielsen, Stig Sønderriis, Th. Poulsen, W. Petterson Berger, Th. Dyring og H.C. Lumbye.
Indspilningen er fra 1998 og oprindelig udgivet i anledningen af H.M. Dronning Ingrid’s 50 års jubilæum som protektor for Børnehjælpsdagen 1948-1998.

CD’en leveres i specielt Venneforenings design.

DVD’en Dronningens musikanter

Filmen om Den Kongelige Livgardes Musikkorps skildrer et år med kongehuset, som det opleves fra korpsets side; fra de daglige vagtparader til store begivenheder som statsbesøg i London og dronningens runde fødselsdag. En række personer fra orkestret fortæller om aktuelle begivenheder, historiske forhold og anekdoter.

Filmen handler også om det, publikum normalt ikke ser – livet bag kulisserne og alle de stressede, kaotiske situationer, der alle sammen på magisk vis kulminerer i musikalsk og visuel pragt og orden. Den kongelige familie får for en gangs skyld fri. Filmen er tænkt som en gave fra de 36 musikere til Dronning Margrethe – et selvportræt af verdens ældste harmoniorkester.

Instruktør og fotograf:  Dan Säll
Manuskriptforfatter:  Dan Säll, Gorm Rasmussen