Kommende koncerter

Slotsturne sommeren 2019

Dirigent: Alexander Hanson

Solister: Stanley Westh, Lars Uhrenfeldt og Stig Sønderriis

Igen i år drager Livgardens Musikkorps ud på en lille eksklusiv sensommerturne. Her kan man rundt om i landet opleve et varieret program med Kongehusets eget orkester i de smukkeste omgivelser.

Ved koncerterne kan man selvfølgelig høre noget af den marchmusik som musikkorpset er kendt for, men udover det får man også et program med værker der hovedsageligt er i den lettere klassiske genre. Det er blandt andet den festlige ouverture til Otto Nicolais opera ”De Lystige Koner i Windsor” og Benjamin Brittens humoristiske og elegante orkestersuite ”Soirées Musicales”. Tre af korpsets egne musikere vil være solister på kornetter i Leroy Andersons ”Bugler´s Holiday”, og blandt meget andet vil der også være musik af H.C. Lumbye og Ib Glindemann, to komponister som på hver deres måde har sat deres præg på den danske populærmusik.

Den Kongelige Livgardes Musikkorps bliver på disse koncerter for første gang dirigeret af den svenske dirigent Alexander Hanson, der ellers for tiden er musikdirektör for Marinens Musikkår i Karlskrona i Sverige.

Kom og oplev koncerten et af følgende steder:

Tirsbæk Gods: Torsdag den 1/8 kl. 16

Til denne koncert kræves billet.

Læs om adgang og køb billetter på godsets hjemmeside: Tirsbæk Gods

Schackenborg Slot: Lørdag den 3/8 kl. 14

Portene åbnes 13:30 og der er siddepladser til de første 400 gæster.

Fri adgang!

Roskilde Kloster: Tirsdag den 6/8 kl. 18.30

Medbring selv tæppe eller stol til denne koncert

Fri adgang!

Støttekoncert til fordel for LMS, Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade

Dirigent: Steen Nikolaj Hansen; Solister: Anna David og Bobo Moreno

Stærekassen Kgs. Nytorv; Onsdag den 4. september kl. 19.30

Det er en stor glæde for Musikkorpset at vi denne aften kan støtte LMS vigtige arbejde med en velgørenhedskoncert. Med solisterne Anna David og Bobo Moreno i front kan vi godt love at der bliver drysset musikalsk stjernestøv, populære toner og sejt swing hen over hele aftenen.

Overskuddet fra denne aften går direkte til Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskades arbejde.

Læs mere om foreningen og koncerten på foreningens hjemmeside:

Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade

Køb billetter her – klik her