Kommende koncerter

Livgardens Blæserkvintet

Kammerkoncert for blæsere

Onsdag den 27. november 2019 kl. 19.30 i Stærekassen, Kgs. Nytorv

Endnu en gang inviterer vi på kammermusik for blæsere i forskellige konstellationer. Denne gang med et meget varieret og spændende program, der spænder lige fra dansk folkemusik til klassiske værker af Bartok, Poulenc og mange flere. Alt sammen bliver spillet af musikere fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps og pianisten Rikke Sandberg. Koncerten varer en god time, og der er fri adgang.

Program :

I. J. Pleyel                     Trio i Es dur op. 20 nr. 2 for 2 klarinetter og fagot
J. Widmann                   Fantasi for klarinet
Bela Bartok                   Romanian Folk Dances for klarinetkvartet
C. M. von Weber.         Grand duo Concertante for klarinet og klaver op. 48, 1. sats
Richard Strauss           Hornkoncert nr. 1. op.11. for horn og klaver, 1. sats
Arne Dich                     Dansk Suite for klarinetkvartet
F. Poulenc                    Sekstet for klaver og blæserkvintet op. 100
R. Tonsgaard.              Sekstour fra Vendsyssel for klarinetkvartet

Medvirkende : Medlemmer af Musikkorpset samt Rikke Sandberg, klaver

Klassisk Jul!

En Julekoncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps

Dirigent: Giordano Bellincampi; Solister: Clara Thomsen (sopran) og Jacob Andersen (tenor)

Tirsdag den 3. december kl. 19.30 i Stærekassen, Kgs. Nytorv

Onsdag den 4. december kl. 19.30 i Lillerødhallerne, Allerød

Igen i år kan vi invitere til julekoncert med musikkorpset, og i år er koncerten kommet til at hedde ”Klassisk Jul”. Som titlen antyder så vil koncerten i år lægge vægt på julemusik fra før julen blev domineret af amerikanske hits og popmusik. Til at hjælpe med den gode julestemning får vi besøg af to sangere, der selv om de er unge allerede glimrer som julestjerner på den danske operahimmel. Samtidig er musikkorpsets kunstneriske rådgiver Giordano Bellincampi tilbage på podiet, så der er nærmest garanti for et musikkorps i topform og godt julehumør.

Koncerten d. 3/12 er udsolgt

Gratis adgang 4/12