Kommende koncerter

 

Koncert i kongelige rammer

Kulturnat 15. oktober, Christiansborg, Riddersalen

Besøg Dronningens smukke Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot, hvor hun afholder statsråd, underskriver nye love og holder store, kongelige fester som nytårskur og jubilæer. Udforsk Danmarkshistorien i Bjørn Nørgaards Gobeliner i slottets smukke Riddersal, og bliv ikke mindst underholdt af Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Musikkorpset spiller en koncert af 25 minutters varighed hver fulde time: 19.00, 20.00, 21.00 og 22.00

Musikkorpset bliver dirigeret af vores faste dirigent David M.A.P. Palmquist og indeholder musik af bl.a. Jacob Gade, Hans Christian Lumbye, Tønnes Kreutzmann og David M.A.P. Palmquist

Link til Kulturnatten klik her

Aftenshow

Støt veteransagen – show og underholdning med Livgardens tambour- og musikkorps

Stærekassen, fredag den 5. november 2021 kl. 20:00.

Den Kongelige Livgarde afholder et show i Stærekassen, hvor du kan opleve underholdning for fuld udblæsning med både tambour- og musikkorps støttet af mange gode kræfter. Det bliver en uhøjtidelig aften, hvor spilopper og humor vil være i højsædet. Denne aften inviteres personer der har ydet en særlig indsats for veteransagen generelt, og specifikt ved Den Kongelige Livgarde, og hele parkettet er til salg. Alle entreindtægter tilfalder Den Kongelige Livgardes Fond til støtte for veteranarbejdet ved Den Kongelige Livgarde.

Billetsalg klik her

Covid-19

På grund af den nuværende Covid-19 situation kan ændringer forekomme. Det kan

anbefales at holde øje med siden her, hvis der skulle komme ændringer.

Følg med på her på hjemmesiden og på vores facebookside efter opdateringer.