Kommende koncerter

Covid-19

På grund af den nuværende Covid-19 situation kan ændringer forekomme. Det kan

anbefales at holde øje med siden her, hvis der skulle komme ændringer.

Følg med på her på hjemmesiden og på vores facebookside efter opdateringer.

Aflysning

På grund af den seneste Covid-19 udvikling må vi desværre meddele at koncerten med filmmusik på fredag den 30. november kl. 19.30 i Stærekassen er aflyst og udskudt på ubestemt tid. 

Alle, der har købt billet, får pengene retur og bliver kontaktet direkte.

Filmmusik

Den Kongelig Livgardes Musikkorps

Dirigent: David Firman

Fredag d. 30 Oktober kl. 19.30 i Stærekassen, Kgs. Nytorv

I disse coronatider er der ikke noget som en god film, der kan flytte tankerne væk og til en helt anden verden. Det skulle da lige være en helt enestående koncert med et fyldigt udpluk af den helt fantastiske mængde af fremragende filmmusik, der er skrevet. Vi forsøger at dække hele filmens århundrede fra musikken til Fritz Langs stumfilm Metropolis til de nyeste streamingserier. Af en stjernerække af filmkomponister kan vi blandt andet nævne Charles Chaplin, Erich Korngold, Nino Rota og selvfølgelig John Williams, der er nærmest uundgåelig i denne genre. Vi mindes selvfølgelig også nyligt afdøde Ennio Morricone, der også har sat sit store aftryk på filmmusikken.
Aftenens dirigent David Firman har en lang karriere som dirigent, arrangør, pianist og komponist og der er vist nærmest ikke nogen musical eller noget filmmusik han ikke på et eller andet tidspunkt har haft fingrene i. David Firman har haft sin primære karriere i England, men mange kender ham for sit mangeårige samarbejde med DR Underholdningsorkestret fra 1990 frem til orkestret blev nedlagt i 2014 og  vi er sikkert mange der har oplevet dem sammen blandt andet ved Slotskoncerterne på Ledreborg.
For nu at vende tilbage til coronavirkeligheden, så tøv ikke med at købe billet. Vi må desværre begrænse antallet af pladser, vi kan sælge, så det er først til mølle til en forrygende koncert.

Also sprach Zarathustra  –  Richard Strauss

Hollywood Milestones

Kings Row Theme  –  Erich Wolfgang Korngold

Moderne Tider  –  Charles Chaplin

Metropolis  –  Gottfried Huppertz

The Incredibles  –  Michael Giacchino

Godfather  –  Nino Rota

Schindler’s List  –  John Williams

Catch me if you can  –  John Williams

Batman  –  Danny Elfman

Parapluies  –  Michel Legrand

Morricone