Kommende koncerter

På grund af den nuværende Covid-19 situation kan ændringer forekomme. Det kan

anbefales at holde øje med siden her, hvis der skulle komme ændringer.

Følg med på her på hjemmesiden og på vores facebookside efter opdateringer.

Koncert med Michala Petri   –  Aflyst

Den Kongelige Livgardes Musikkorps

Solist Michala Petri, Blokfløjte

Dirigent Giordano Bellincampi

Fredag den 18. September kl. 19.30 Stærekassen, Kongens Nytorv

Grundet coronaforanstaltninger er hele projektet med Michala Petri fredag d. 18 September udskudt på
bestemt tid. Jer, der måtte have købt billet får direkte besked og pengene retur.

Musikkorpsets første koncert i Stærekassen efter coronanedlukningen bliver med den verdensberømte danske blokfløjtevirtuos Michala Petri som solist. Michala Petri startede med at spille blokfløjte som 3-årig, havde allerede som 11-årig sin solistdebut i Tivolis Koncertsal og hun har om nogen formået videreføre en start som vidunderbarn til en lang international karriere og er stadig blandt de ypperste og mest efterspurgte solister på blokfløjte. Hun bevæger sig gennem hele musikhistorien i sit repertoire og på aftenens koncert skal vi høre hende spille Vivaldi, Chopin og 3. sats af Sean Hickeys koncert for blokfløjte, som er skrevet i 2015 på bestilling af Michala Petri selv. Koncerten – A Pacifying Weapon er skrevet originalt med harmoniorkester som ledsager og giver et meget velkomment tilskud til vores repertoire.
Med Musikkorpset egne værker ved koncerten forsøger vi at følge spændvidden i tid med værker af Monteverdi over Rossini og Respighi til Alfred Reed og koncerten bevæger sig alt i alt gennem mere end 400 års musik. Til at lede os igennem dette overvældende tidsspand har vi Musikkorpsets musikalske rådgiver og meget skattede dirigent Giordano Bellincampi.

Billetsalg klik her

Claudio Monteverdi (1567-1643)  – Toccata fra ”L’Orfeo”

Antonio Vivaldi (1678-1741)  –  Concerto C Dur, RV 443   I. Allegro – II. Largo – III. Allegro molto

Alfred Reed (1921-2005)  –  El Camino Real

Sean Hickey (f. 1970)  –  A Pacifying Weapon – Concerto for Recorder, 3. sats

Gioacchino Rossini (1792-1868)  –  Marcia per il Sultano

Frédéric Chopin (1810-1849)  –  Variationer over ”Non più mesta” af Rossini

Ottorino Respighi (1879-1936)  –  I pini della Via Appia fra ”Pini di Roma”

Koncert med Kim Sjøgren

Den Kongelige Livgardes Musikkorps

Solist Kim Sjøgren, Violin

Dirigent Giordano Bellincampi

Fredag den 2. Oktober kl. 19.30 Stærekassen, Kongens Nytorv

Denne koncert står i dansens og underholdnings tegn. Det klassiske danse- og underholdningsrepertoire fylder meget i aftenens koncert med Kim Sjøgren som solist, og med to af de allermest elskede værker i solorepertoiret, Czardas af Monti og Jacob Gades Tango Jalousie kan vi regne med fuldt udbytte af aftenens solist.

Kim Sjøgren er nok en af de bredest favnende musikere i Danmark med et cv, der rækker fra 10 år som koncertmester i det kgl. Kapel (ansat som 22-årig, som den yngste nogensinde) til en række samarbejder og udgivelser med danske og internationale popkunstnere og en deltagelse i det danske melodigrandprix. Han har de sidste mange år turneret som solist med og uden eget orkester, og vi er stolte når kan byde ham velkommen her i Stærekassen. Udover de nævnte numre spiller vi danse af Brahms, Dvořák, Lumbye og Nordby og der bliver også plads til en håndfuld danske sange – dog ikke som fællessange på grund af de gældende covid-19 regler. Og selvfølgelig kan vi ikke have en koncert med Kim Sjøgren uden en sats fra en violinkoncert af Mozart. Det hele under kyndig ledelse af Giordano Bellincampi.

Billetsalg klik her

Antonín Dvořák (1841-1904)  –  Slavisk Dans, op. 46, nr. 8, g-mol

Vittorio Monti (1868-1922)  –  Czardas

Johannes Brahms (1833-1897)  –  Ungarsk Dans nr. 5