Arrangementer

Støtteforeningen har siden sin start i 2008 afholdt en lang række særarrangementer for Vennerne – herunder også de årlige generalforsamlinger. Desuden deltager vi så vidt muligt i Musikkorpsets offentlige koncertvirksomhed, og hjælper med at sælge Musikkorpsets CD udgivelser og andet materiale i orkestrets salgsbod.

Fredag d. 23/10 kl. 19.30 – Venneforeningskoncert i Stærekassen
Det er lykkedes at få lavet en ny koncert i stedet for de flyttede og aflyste. Dirigent bliver Martin Nakashima Toft og solist Simon Rosenkilde Roed.

Der vil ikke være pause i koncerten – ej heller udskænkning i baren før og efter koncerten. Det er derfor vigtigt selv at medbringe drikkevarer, hvis man har behov for det.
Der er selvfølgelig gratis adgang, men der skal bestilles billet og der er kun adgang for foreningens medlemmer.

Billetbestillingen er ændret, så der skal bestilles billet samme sted, som når der er almindeligt billetsalg.
Når du er på siden, skal du, for at få adgang til billetbestilling gøre følgende:
1. Gå ned til feltet “Billetter”
2. Tryk ja ved “Har du en billetkode”
3. Indtast billetkoden i feltet nedenunder og tryk på send
Billetkoden er udsendt med mail 31/8 fra Livgardens Musikkorps Venner og vil blive udsendt igen meget snart.
Det er ikke muligt at bestille billetter uden kode.

Hvis du allerede har bestilt billet hos Ina, får du nærmere besked fra hende.

På grund af Covid-19 bliver arrangementet desværre uden de sædvanlige grillpølser efter koncerten.

Torsdag d. 24 September 2020 afholder vi Generalforsamling i Stærekassen. Udsat

VI er blevet nødt til at udsætte generalforsamlingen pga. de gældende forsamlingsregler. Vi håber på at kunne komme med en ny dato snarest.

Indkaldelse til generalforsamling

Download det nyeste nyhedsbrev
Vær opmærksom på at der har indsneget sig en fejl:
Koncerterne 1. og 2. september er henholdsvis tirsdag og onsdag som kalenderen rettelig foreskriver og ikke mandag og tirsdag

c/o Den Kongelige Livgardes Musikkorps
Gothersgade 100, 1123 København K