Arrangementer

Støtteforeningen har siden sin start i 2008 afholdt en lang række særarrangementer for Vennerne – herunder også de årlige generalforsamlinger. Desuden deltager vi så vidt muligt i Musikkorpsets offentlige koncertvirksomhed, og hjælper med at sælge Musikkorpsets CD udgivelser og andet materiale i orkestrets salgsbod.

Det lykkedes omsider at få afholdt generalforsamling mandag den 23. august 2021 kl. 19.00 i Stærekassen. Indkaldelsen var udsendt med det nye medlemsblad juni 2021, og generalforsamlingen forløb i god ro og orden. Tak for deltagelsen til de fremmødte. Referat bliver snarest lagt ind på siden.

Nytårsparole
Det forventes at musikkorpset afholder nytårsparole for venneforeningen lørdag d. 22. Januar. Nærmere oplysninger følger.

Download det nyeste nyhedsbrev
August 2021