Arrangementer

Støtteforeningen har siden sin start i 2008 afholdt en lang række særarrangementer for Vennerne – herunder også de årlige generalforsamlinger. Desuden deltager vi så vidt muligt i Musikkorpsets offentlige koncertvirksomhed, og hjælper med at sælge Musikkorpsets CD udgivelser og andet materiale i orkestrets salgsbod.

Det lykkedes omsider at få afholdt generalforsamling mandag den 23. august 2021 kl. 19.00 i StærekassenGeneralforsamlingen forløb i god ro og orden og vi takker for deltagelsen til de fremmødte.
Referat fra generalforsamlingen klik her

Nytårsparole
Det forventes at musikkorpset afholder nytårsparole for venneforeningen lørdag d. 22. Januar. Parolen er desværre blevet aflyst pga. den gældende coronasituation. Vi håber at kunne afholde senere.

Download det nyeste nyhedsbrev
August 2021