Musikkorpset i Aachen med Mary og Benedikte den 24. og 25. juni 2013

chio-aachen-2013-aabningsceremoni-foto-eric-enstroem-33

Musikkorpset på stadion, set af millioner i TV

World Equestrian Festival i Aachen havde i år Danmark som partnerland og blev åbnet af HKH prinsesse Benedikte. Hun havde personligt ønsket, at Livgardens Musikkorps kom til Tyskland og var med ved åbningen af verdens største hesteshow. Det var en enorm flot oplevelse at marchere ind på stadion under jubel fra de mange mennesker. Gardehusarerne ledsagede kareten med DKH Kronprinsesse Mary og Prinsesse Benedikte, Emmelie de Forest sang sin grand prix-sang, og heste, gymnaster, cyklister og fanebærere skabte bevægelse i helheden.

Ved Aachens smukke, gotiske rådhus spillede Musikkorpset koncert før DKH kronprinsesse Mary og prinsesse Benediktes ankomst.

musicering-paa-raadhuspladsen-foto-eric-enstroem-13

Musikkorpset foran det fine gamle rådhus i Aachen ved modtagelsen af HLH Kronprinsesse Mary og HKH Prinsesse Benedikte

DKH Kronprinsesse Mary og prinsesse Benedikte blev dagen før åbningen officielt modtaget foran rådhuset i Aachen, hvor Musikkorpset spillede for de tusinder af fremmødte med danske flag i hænderne. Det var ren folkefest med tysk speaker.  Der var kæmpe fokus på Danmark som nation under overskriften EXPIERIENCE DENMARK. Ca. 350.000 publikummer fandt vej til Aachen sammen med hundredvis af journalister. En flot oplevelse at repræsentere Danmark på denne måde.

Fotos: orkesterchef Eric Enstrøm.
Tekst: KKB 2013.